Van Rhijn Taxivervoer B.V. - Martijn vd Kroef

Van Rhijn Taxivervoer B.V. verzorgt al decennia lang zakelijk en particulier personenvervoer in de regio Utrecht en omstreken. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze gasten. Daarom staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog bij ons in het vaandel. Het uitstekend verzorgde wagenpark van Van Rhijn Taxivervoer B.V. bestaat uit luxe 4-, 6-, en 7-persoonstaxi’s, 8-persoons taxibusjes en speciale voertuigen aangepast voor het vervoer van rolstoelgebruikers.

Onze professioneel opgeleide, enthousiaste en servicegerichte chauffeurs staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. Al onze chauffeurs hebben een representatief voorkomen en zijn in het bezit van de wettelijk vereiste papieren.

Van Rhijn Taxivervoer B.V. verzorgt vervoer voor iedereen, op elk gewenst niveau.

Schiphol service

Met Vakantietaxi.nl begint uw vakantie al wanneer u de voordeur achter u dichttrekt. De chauffeur legt uw koffers in de auto, u stapt in en u laat zich naar de luchthaven rijden. Met Vakantietaxi.nl hoeft u niet te sjouwen met uw bagage, niet te stressen in de file en u hoeft niet gebruik te maken van lang parkeren.

Vakantietaxi.nl biedt u een zorgeloze start van uw vakantie voor een betaalbare prijs. Vakantietaxi.nl verzorgt zowel privé- als gecombineerd vervoer voor 1 tot 8 personen vanuit de regio’s Utrecht, ’t Gooi en de Veluwe. Gecombineerd vervoer verzorgen wij met name naar Schiphol. Privévervoer wordt verzorgd naar alle gangbare luchthavens.

Van Rhijn Taxivervoer, De Meern/Utrecht
Postbus 280
3454 ZM De Meern

Tel: 030 – 24 55 000