onlyvip@onlyvip.nl

+31 6 18818804

+31 85 00 30 66

Over Only Vip Business Communication

Respect, vertrouwen, gunnen

Only VIP Business Communication is een ondernemerschap bestaat voor mensen die met passie en liefde en hart en ziel met hun werk aan de slag gaan. Ondernemers die meedoen zijn ondernemers die bestaan uit respect, vertrouwen en gunnen. Herkent u zich in deze waardes, neem gerust contact op. 

Wij zijn een organisatie die ondernemers ontzorgen op het gebied van besparing, meedenken en vooral het allerbeste willen voor haar leden en hun organisatie. We zijn gespecialiseerd in marketing, evenementen en in relatiebeheer. Maar ook in sportreizen, Formule 1. We zijn vooral goed in B2B. Alle diensten zijn hierop ingericht. Vanaf een custom pen tot aan een private jet. 

Wij regelen ook een lening van de bank. Of het nou gaat om één auto of duizend auto’s. Het gaat dan ook om financiële mogelijkheden zonder cijfers te laten zien. 

Heeft u een product die u op de markt wil zetten? Wij maken deuren voor u open. Zowel nationaal als internationaal, bij de juiste doelgroep. We staan voor exclusiviteit en kwaliteit. Bent u de ondernemer die met hart en ziel 100% gelooft in zijn producten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder met uw groei. 

Wij werken op basis van lidmaatschap en commissie in overleg. Wilt u ontzorgt worden en geholpen met de groei van uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Auto service