Mercedes Benz bedrijfswagens

Onze vestigingen zijn nu officieel gecertificeerd als Van ProCenter! Daarom mag u van ons méér verwachten. Wij weten dat het dagelijks gebruik van een bestelwagen niet te vergelijken is met dat van een personenwagen. Dat vraagt om een professionele aanpak van uw dealer. Een dealer die maatwerk levert door vooraf goed na te denken, maar ook van aanpakken weet als de situatie daar om vraagt. Kortom, een dealer die ú helemaal begrijpt, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

Bij het Van ProCenter bent u zeker van voordelen

Ruime keuze

Het volledige Mercedes-Benz bestelwagenaanbod staat tot uw beschikking

Een proefrit is mogelijk in elk type Mercedes-Benz bestelwagen. Als het door uw gewenste voertuig niet aanwezig is, dan hebben wij deze binnen twee dagen voor u beschikbaar.

Ook voor gebruikte bestelwagens bieden wij u keuze uit een breed en gevarieerd aanbod. Uw voertuig vrijblijvend en deskundig taxeren is ook geen enkel probleem.

Extra service

Met onze op- en ombouwexpertise in huis zorgen wij voor extra service voor het maatwerk waarnaar u op zoek bent.

Experts en specialisten

Onze bestelwagenspecialisten helpen u de juiste keuzes te maken bij de aanschaf van uw nieuwe bestelwagen. Tevens adviseren wij u op deskundige wijze over de voor u meest aantrekkelijke mogelijkheden op het gebied van onderhoud, leasing financiering en verzekeringen.

Onze fleetprofessionals bieden de juiste oplossing voor de specifieke inzet van uw wagenpark.

Verlengde openingstijden

De werkplaatsreceptie kent nu verlengde openingstijden en laten u en uw bedrijf beslist niet in de steek!

Ook buiten de reguliere openingstijden kunt u bij ons terecht voor advies.

Mobiel blijven

Wij verzorgen uw mobiliteit, ook in het geval dat uw bestelwagen onverwachts even wat langer in de werkplaats moet verblijven. Er is altijd een Mercedes-Benz voertuig voor u beschikbaar en u kunt gebruik maken van onze overige vervangend vervoer oplossingen.

Mercedes Benz bedrijfswagens